Supportersclub David en Mathieu van der Poel steunt Vrienden van de koers!

Supportersclub David en Mathieu van der Poel steunt Stichting vrienden van de koers. Het bestuur van de supportersclub van de beste fietsende broers van de wereld heeft een bijdrage gedaan van maar liefst €1000,-. De Supporterclub D & M vd Poel onderschrijft het belang van het ondersteunen van de basis van het wielrennen. Zij zien als geen ander hoe belangrijk het is dat jeugd wordt gestimuleerd om op de fiets te stappen. David en Mathieu zijn grote voorbeelden voor de jeugd en hebben zelf ervaren hoe het is om vanaf de jeugd opgeleid te worden tot beroepswielrenner. Het belang van het in stand houden van wielerwedstrijden voor de jeugd is ook voor de supportersclub een belangrijk doel. Stichting Vrienden van de koers waardeert de bijdrage enorm en we zijn blij dat zo'n belangrijke, toonaangevende supportersclub onze visie deelt en dat laat zien middels een grote bijdrage aan het Goede Doel voor de koers. We zullen de bijdrage dan ook nuttig besteden aan wedstrijden voor jeugd, nieuwelingen of junioren.

Nieuws

8-8-2020

Vandaag wordt het KNWU seizoen weer hervat met de start van de Woensdrechtse Wielerzomer in de Gemeente Woensdrecht. Vandaag voor Elite/beloften en vrouwen elite/belofte/amateur in de plaats Ossendrecht. Stichting Vrienden van de koers heeft hier op organisatorisch vlak de wielercomités van Huijbergen en Hoogerheide ondersteund. Vandaag zullen bezoekers van de eerste "corona-tijdperk" KNWU koers de eerste "Vrienden van de koers flyer" ontvangen. Met hierop in het kort de uitleg over onze stichting, verwijzing naar onze website en de donatie QR-code.

26-7-2020

Moreno Hofland, profrenner bij EF is de eerste beroepsrenner die het nut van stichting onderschrijft en een donatie heeft gedaan. Het goede voorbeeld! @morenohofland

25-7-2020

Sportjournalist Ad Pertijs heeft een groot verhaal geschreven in BN De Stem. Een positief verhaal waarbij goed uitgelegd wordt wat de motivatie was om dit goede doel te starten.

Ook KNWU directeur Thorwald Veneberg reageert enthousiast.

24-7-2020

Vandaag heeft burgemeester Steven Adriaansen de eerste donatie gedaan aan Vrienden van de koers.Een mooi gebaar van de de eerste burger van de UCI gemeente.
23-7-2020

De website en donatiemodule zijn geïmplementeerd. Er kan gedoneerd worden maar we wachten nog een paar dagen.

27-6-2020

Dinsdag 30 juni zal de akte passeren bij de notaris voor de oprichting van de stichting. Volgend weekend zal de oprichting van Stichting Vrienden van de koers openbaar worden gemaakt.

03-06-2020

Beste lezer, we streven er naar om eind juni deze website te lanceren en het goede doel, Stichting Vrienden van de koers, daadwerkelijk te starten. Vanaf 1 juli is het mogelijk om lid te worden, te doneren of te sponsoren.